22. toukokuuta 2017

RAUMAblogit - tutustu raumalaisiin bloggaajiin

Viime kesänä heräsi ajatus, josko meille Raumallekin saataisiin oma bloggaajayhteisö, samaan tapaan, kuin vaikkapa Turussa on Åblogit. Eipä muuta, kuin itse sellaista puuhaamaan! Yhdessä Jotain tekemistä -blogin Pian kanssa huutelimme raumalaisbloggaajia ilmoittautumaan ja kartoitimme halukkuutta tällaiselle yhteisölle. Sitähän löytyi, sillä moni oli itsekin pyöritellyt samanlaista ajatusta mielessään.  Perustettiin oma Facebook-ryhmä, jossa höpöteltiin ja suunniteltiin. Talveksi projekti hieman jäi, mutta onneksi nyt keväällä muutama innokas ryhmäläisemme sai meidät jälleen liikkeelle ja suunnitelmat etenemään toteutukseen asti. Syntyi raumalaisten oma blogiyhteistö RAUMAblogit.

RAUMAblogit-logon on suunnitellut Hellapuun Milona Sadekallio.
Logo on saanut inspiraationsa Rauman vaakunasta.

Tapasimme vihdoin pari viikkoa sitten porukalla ihanassa Vanhan Rauman Kaffebarissa ja tutustuimme toisiimme kasvokkain. Pikkukaupungissa meitä bloggaajia ei tungokseksi asti ole, ja kaikki halukkaat otettiin tietysti mukaan. Siinäpä se taitaa tämän homman paras puoli piilläkin: nyt mukana on monta erilaista blogia ja bloggaajaa eri kategorioista! Tapaaminen porukalla oli hauska ja ääntä ja naurua riitti. Juttuakin olisi riittänyt vaikka kuinka pitkään.

RAUMAblogit-yhteisön tarkoituksena on tarjota lukijalle helppo väylä seurata raumalaisbloggaajien uusia blogipostauksia. Meillä on nettisivu, jossa jokainen bloggaaja esittäytyy ja jonne uudet postaukset päivittyvät, sekä Facebook-sivut, joista tykkäämällä lukija saa uudet postaukset omaan feediinsä. Raumalla on viime aikoina vieraillut isoja bloginimiä ja samalla voisikin sanoa, että yhtenä tarkoituksena voisi olla myös hiukan herätellä kaupunkia ja raumalaisia yrityksiä siihen, että hei me ollaan täällä myös! Rauma on meidän kotikaupunkimme, jonka tunnemme melkein kuin omat taskumme, meillä on tietoa, taitoa, lukijoita ja rakkaus kaupunkia kohtaan. Ihana on ollut myös tutustua muihin raumalaisiin bloggaajiin, jotka vaikuttavat ihan huipputyypeiltä jokainen. Olemme sopineet säännöllisistä tapaamisista, ja kenties keksimme lukijoiden pään menoksi vielä joitakin kivoja tempauksia, kuka tietää.

Käy ihmeessä tykkäämässä RAUMAblogeista Facebookissa!

Ja täältä pääset tutustumaan mukana oleviin bloggaajiin: RAUMAblogit netissä.

Onko sinulla blogi, ja haluaisit mukaan? Ota yhteyttä raumablogit@gmail.com! :)

1 kommentti:

  1. Oli todella mukava nähdä. Toivottavasti Raumablogit saavat tuulta alleen ja saadaan yhteisöllisyyttä jatkettua. Niin, ja mahdollisesti juurikin yhteistyötä raumalaisten yritysten kanssa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...